Waarom je woning verkopen aan UwWoningSnelVerkopen - Uw woning snel verkopen

Waarom je woning verkopen aan UwWoningSnelVerkopen

Waarom je woning verkopen aan UwWoningSnelVerkopen

Staat je woning te koop? Maar zie je er tegenop om tientallen bezoekers over de vloer te krijgen, attesten aan te vragen en te wachten op een mooi bod? Dan is UwWoningSnelVerkopen de koper die jij zoekt! Je woning was nog nooit zo snel en zonder zorgen verkocht! We nemen je in deze blog mee door de verschillende voordelen van verkopen aan UwWoningSnelVerkopen. 

 

Snelle verkoop

Na een eerste contactmoment komen wij, met maximum twee personen, langs om je woning te bezichtigen. Heeft jouw woning alles waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvang je binnen de 48u een realistisch bod. Dankzij onze jarenlange ervaring in de immowereld, weten wij een woning naar waarde te schatten. Ons bod is dus altijd eerlijk! Hebben we een akkoord? Proficiat, je woning is verkocht! Wij zetten meteen alles in gang om de verkoop binnen de 4 maanden af te ronden. Je ontvangt ook direct een mooi voorschot. 

 

Bovendien zijn wij een klein team. Dat maakt dat je rechtstreeks in contact staat met de kopers. Een directe lijn die de snelheid van de samenwerking alleen maar ten goede komt! 

 

Administratieve ontzorging

Bij de verkoop van een woning komen ook heel wat administratieve to do’s kijken. Zo moet je heel wat informatie over je woning verzamelen en attesten aanvragen. Ook daar schieten wij te hulp! Als wij jouw woning kopen, dan nemen wij contact op met de energie- en asbestdeskundigen voor het verplichte energieprestatiecertificaat en asbestattest. En ook het kostenplaatje is voor ons! Zo hoef jij daar zelf geen rekening mee te houden! 

 

Your wish is our command

Naast een snelle verkoop en een administratieve ontzorging komen wij graag tegemoet in andere wensen van jou. Wij staan er bijvoorbeeld voor open om onze belangen te laten behartigen door jouw notaris, zodat de verkoop nog sneller rond kan zijn. 

 

Spreek je wensen gerust uit! We bekijken graag samen de meest efficiënte samenwerking. 

 

Kiezen voor UwWoningSnelVerkopen

Ben je op zoek naar een eenvoudige, snelle en zorgeloze verkoop van je woning of grond? Dan is UwWoningSnelVerkopen het antwoord! Aarzel niet om ons te contacteren! Wij komen graag eens een kijkje nemen. 

Terug